Dette website anvender cookies til indsamling af statistik. Læs mere.
logo

Generationsskifte

GenerationsskifteDansk Bilbrancheråd har også fokus på generationsskifte. Det er vigtigt, at autoværkstederne er optimerede og, at mester har planer for fremtiden. Et generationsskifte tager cirka 10 år – så det er vigtigt at starte i god tid.
 
Vi er derfor i Dansk Bilbrancheråd også interesseret i at støtte og hjælpe medlemmerne, når de påbegynder et generationsskifte eller har spørgsmål i processen.
 
De fleste værksteder har næste generation klar og har de ikke det - så er der lempet på reglerne fra statens side – så en svend på værkstedet også kan indtræde / generationsskifte på favorable vilkår.

Vi har indgået et samarbejde med en advokat, der er specialist i generationsskifte, og som kan hjælpe vores medlemmer til en særdeles fordelagtig pris.

 
Nogle værkstedsejere ønsker at sælge deres værksted, og det kan ske gennem Match-online som er en de store og seriøse virksomhedsbørser herhjemme. Dansk Bilbrancheråd har via sit medlemskab af Håndværksrådet også mulighed for at tilbyde medlemmerne adgang til børsen og deltager blandt andet i et projekt omkring generationsskifte gennem Håndværksrådet.
 

vandret-blaa-streg

 

 

Generationsskifte

 

Læs om et generationsskift

Generationsskifteportræt (4 sider / 0,2 MB)
acrobat_logo