Racingsæsonen begynder NU! Og du kan komme gratis med! 

Når 2024 sæsonen løber af stablen, bliver det igen i år med en Tun Din Fremtid-racer i henholdsvis DS3 og TCR cuppen. Vi glæder os til at se vores dygtige mekanikerlærlinge i aktion, og nu kan du komme med - Dansk Bilbrancheråd sørger for en gratis billet! 

Tun Din Fremtid-kampagnens deltagelse i racing-sæsonen 2023 var en stor succes, hvor kampagnens to rollemodels-racerkører og rollemodels-mekanikerlærlinge effektivt udbredte budskabet om, at det er fedt at være mekaniker. 

Derfor fortsætter kampagnen naturligvis i racingsæson 2024, som begynder i starten af maj! Og nu kan du komme gratis med til et løb!

Dansk Bilbrancheråd har sørget for gratis billetter

Dansk Bilbrancheråd har indgået den aftale med Insight Racing, der står for kampagnens lærlingeracingteam, Touringcar Academy - Tun Din Fremtid, at vi ved ethvert race i år, har 10 gratis billetter til rådighed, til de medlemmer i Dansk Bilbrancheråd der ønsker at komme ud og se vores fantastiske unge mennesker i aktion! Det er først til mølle og der er en billet per medlem.

Det eneste du skal gøre, for at få en billet, så du også kan komme med til race, er at skrive en mail til vores lærlingekonsulent Lucas Hultgren på; lth@dbr.dk.

Så vil Lucas Hultgren sørger for, at du får en gratis billet arrangeret af Dansk Bilbrancheråd.

Racingholdet er en del af Tun Din Fremtid-kampagnen

Lærlinge-racingteamet et led i Tun Din Fremtid-kampagnen, som skal vise de unge, hvor fedt det er at være mekaniker.

Siden sidste år er kampagnen vokset stort, og det glæder Dansk Bilbrancheråd, at vi endnu en gang kan bruge Touringcar Academy - Tun Din Fremtid som eksponerings- og markedsføringsredskab til at vise de unge, hvilke fantastiske muligheder mekanikerfaget indeholder.

Tun Din Fremtid vil derfor, ligesom de foregående år, bruge lærlingene, kører, rollemodellerne og hele teamet aktivt i markedsføringen af kampagnen, og her særligt på kampagnens SoMe-platforme, hvor du altid kan følge teamets og kørernes præstationer.

Det bliver fantastisk at komme i gang igen og se vores mekanikerlærlinge i aktion igen i år, samt Silas Rytter og Milan Rytter bringe vores to Tun Din Fremtid racere til sejr, så vi kan få så meget eksponering som muligt. Jeg og resten af holdet glæder os over, at vi igen i år kan fortælle alle de unge, hvor fedt det er at være mekaniker igennem vores samarbejde med vores lærlinge-racingteam. Vores deltagelse på banen og vores mekanikerlærlinges inspirerende arbejde i pitten, vil helt sikkert, som sidste år, bidrage enormt positivt til at få kampagnen og dens budskaber udbredt!

Det fortæller Lucas Hultgren, lærlingekonsulent hos Dansk Bilbrancheråd. 

Vil du også med til race, så se løbskalenderen nedenfor og kontakt Lucas Hultgren for at få din billet.

Racingkalender for både DS3 og TCR Tun Din fremtid-raceren sæson  2024

 

11-12/05-2024

Åbningsløbet for både DS3 og TCR

Sted: Jyllandsringen

07-09/06-2024

Asfalt Supercars; DS3 og TCR

Sted: Rudskogen Motorsenter

16-18/08-2024

Grand prix Danmark; DS3 og TCR

Sted: Jyllandsringen 

31/08-01/09 - 2024

TCR weekend; DS3 og TCR

Sted: Ring Djursland

13-14/09-2024

Padborg Night Race; TCR

Sted: Padborg Park

28-29/09-2024

DM finalen; DS3 og TCR

Sted: Jyllandsringen

 

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer eller er interesseret i en billet, da kontakt lærlingekonsulent Lucas Hultgren på lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.