De unge var vilde med Tun Din Fremtid til DM i Skills

For at vise det fede ved mekanikerfaget, havde Tun Din Fremtid kørt en af kampagnens racerbiler i stilling til DM i Skills i Roskilde i forrige uge. Både bil og stand var populære blandt de unge. 

Alle dage var vi oversvømmet og omringet af unge mennesker, der ville prøve at sidde i Tun Din Fremtid-raceren og høre om de karrieremulighederne som personvognsmekaniker. Så vores Tun Din Fremtid- og "bliv mekaniker nu"- stand var klart en stor succes.

Det fortæller Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Thelander Hultgren, og fortsætter;

Bilen var dét store trækplaster, som vi håbede på. Den fungerede effektivt som samtalestarter til at fange de mange unge forbipasserende folkeskoleelever og få drejet snakken ind på, hvorfor de skal uddanne sig til mekaniker. 

Alle de unge kom for at opleve DM i Skills, som er et stort anlagt arrangement, hvilket skal inspirere folkeskoleeleverne til at uddanne sig som håndværker, og hvor lærlinge og elever i 47 konkurrencefag dyster om at blive Danmarks bedste inden for sit felt,

Hos personvognmekanikerne vandt medlem This Auto i Vrås lærling Magnus S. Nielsen den fornemme titel

Tun Din Fremtid racerbilen tiltrak de unge

Lige ved siden af personvognsmekaniker-konkurrencen var Tun Din Fremtids stand placeret med en af kampagnens racerbiler, (TCR Tun Din Fremtid-racerbilen), som besøgende kunne prøve at sidde i. Det var populært at sidde i bilen, og der var jævnligt kø.

Desuden var standen klædt i alle de mange gode Tun Din Fremtid-budskaber. Både på standens store messevæg og roll ups samt på de flyes, som blev delt ud til alle, der kom forbi.  

Medarbejdere fra sekretariatet snakkede med de unge, konstant flankeret af to af Tun Din Fremtids dygtige og inspirerende rollemodeller og mekanikerlærlinge, Milan Rytter og Sebastian Rasmussen. De fik i den grad fik slået budskabet fast og vist de unge, hvorfor de skulle gøre som dem og blive mekaniker NU! 

Alt i alt var Tun Din Fremtid-standen en kæmpe succes, og budskabet om at de unge skal "tune deres fremtid" blev delt med mange unge til årets DM i Skills.

Tun Din Fremtid-kampagnen og -foreningen takker Dansk Bilbrancheråd, der igen i år gjorde det muligt at deltage med egen stand, lærlinge, og bilen.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt lærlingekonsulent Lucas Thelander Hultgren på lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.