Dette website anvender cookies til indsamling af statistik. Læs mere.
logo

Lokalforeninger

I lokalforeningerne sker der mange aktiviteter

Som medlem får du løbende tilbud om forskellige arrangementer. Det kan være faglige aktiviteter med den seneste udvikling på hybridområdet (dieselmotor i kombination med el-motor). Det kan være et besøg på VW-fabrikken eller en tur til Mercedes-Benz museet i Stuttgart, men det kan også være en socialaften, hvor der f.eks er et oplæg og derefter diskuteres stort som småt og de daglige finurligheder.

 

Gør en forskel i lokalforeningsbestyrelsen

Vi har også medlemmer, som gerne vil gøre en endnu større forskel. De udøver denne i en af de 33 lokalforeningsbestyrelser, hvor mulighederne er store for, at du kan sætte dit eget præg til glæde for foreningens øvrige medlemmer. I foreningernes bestyrelser er der også et godt fællesskab og du er med til at have fingeren på pulsen i branchen.  

 

Dansk Bilbrancheråd har 33 lokalforeninger over hele landet. Nedenfor kan du se de lokalforeninger, der har oprettet deres egen hjemmeside.

 

 

dk-kort.pngDBR Vendsyssel DBR Aalborg DBR Thy Mors DBR Vesthimmerland DBR Odense DBR Sydfyn DBR Københavns Automekaniker Laug DBR Tønder DBR Sønderborg DBR Aabenraa DBR Haderslev DBR Kalundborg DBR Holbæk DBR Sydsjælland DBR Vejle DBR Horsens DBR Kolding DBR Ribe DBR Skive DBR Vestsjælland DBR Midtsjælland DBR Viborg DBR Nordvestjylland DBR Randers DBR Silkeborg DBR Midtjylland DBR Skanderborg