Dette website anvender cookies til indsamling af statistik. Læs mere.
logo

Digital servicebog - slut med servicehæftet

Mazda var det første bilmærke med en digital servicebog, men i dag har også Mercedes, BMW, Ford, Skoda, VW, Audi, Hyundai og Seat skiftet den gamle papirbog ud med en digital servicebog, som får et digitalt stempel efter hvert service.

 

I Dansk Bilbrancheråd har vi valgt at tilbyde hjælp til digital servicebog som en gratis service i medlemsskabet. Vi hjælper værkstedet med at blive oprettet korrekt og at få koder og oprettet adgang til systemet. Efterfølgende hjælper vi med indtastning af oplysninger, hvis værkstedet ønsker det.

 

Det betyder en tidsbesparelse hver gang for værkstedet frem for selv at skulle klare det hele og huske hvordan. Værkstedet kontakter blot en konsulent på sekretariatet, som hjælper med resten.  

 

Hvis du vil nøjes med at bruge én digital servicebog, som dækker samtlige bilmærker, så skal du bruge Digitalservicebog.dk - Det er et online opslagsværk, der hjælper både bilejer og værksted med at holde styr på service, historik og vigtige informationer.

 

Dansk Bilbrancheråd har indgået en samarbejdsaftale med Digitalservicebog.dk, der sikrer vores medlemmer 10 procents rabat.