Dette website anvender cookies til indsamling af statistik. Læs mere.
logo

Dansk Bilbrancheråd kæmper for et bedre ry for branchen

FaarI Dansk Bilbrancheråd er vi ikke interesserede i, at bilbranchen har et mindre flatterende ry. Vi vil derfor gerne være med til at få udryddet og advaret mod de uheldige elementer, der til stadighed ikke efterlever god forretningsetik og er blevet dømt af forbrugerklagenævnet. 
 
Før du handler en brugt bil, er det en god idé at kikke på linket til Ankenævn For Bilers liste. Finder du bil/brugtbilsforhandlerens firmanavn på listen – så find en anden bil.
 
På Ankenævn for biler kan du også finde værksteder, der har tabt sager på værkstedsregninger større end 1500,- kr. - http://www.bilklage.dk/Udvalgteafgoerelser
 
 
 
Ankenævn for bilers liste
 

Et andet godt råd 

Et andet godt råd før du handler en brugt bil er at få din egen mekaniker til at gennemgå bilen først. Må du ikke det for forhandleren, er der noget galt – så bør du finde en anden bil.
 
Kender du ikke en mekaniker – kan du kigge her på siden efter nærmeste Dansk Bilbrancheråd værksted og spørge, om de vil hjælpe dig. Det er ikke en gratis service – men forhør dig om prisen - pengene kan være givet godt ud.