Tillykke til vinderne af DM i Skills 2024

Det blev et medlemsværksteds lærling, som løb med titlen som Danmarks bedste unge mekaniker, da DM i Skills blev afholdt i forrige uge i Roskilde. Dansk Bilbrancheråd var med og ønskede vinderne tillykke med en gavecheck.

DM i Skills er netop afsluttet, og tre fantastiske dage er gået med konkurrencer i 47 fag, herunder blandt andet i fagene personvognsmekaniker, lastvognsmekaniker og karrosseritekniker.

Endnu en gang var det en lærling hos en af Dansk Bilbrancheråds medlemmer, som vandt titlen som Danmarks bedste unge personvognsmekaniker! I år var det medlem This Auto i Vrå, der leverede den dygtigste lærling. Vinderne i DM i Skills 2024 i fagene indenfor autobranchen blev:

  • Vinderen af kategorien personvognsmekanikeren blev Magnus Skov Nielsen, som er lærling hos medlem This Auto i Vrå. 
  • I kategorien karrosseritekniker blev vinderen Mads Kryger, som er lærling hos BIL & CO. A/S i Aabenraa.
  • I kategorien lastvognsmekaniker blev vinderen Tobias Kjærgaard Madsen fra MAN Nordjylland A/S

Dansk Bilbrancheråd ønsker tillykke

Dansk Bilbrancheråd var til stede og landsformand Henrik Pedersen ønskede de tre unge vindere tillykke med en gavecheck på kr. 5000 til hver af vinderne.

Formålet med DM i Skills er at vise håndværksfagene fra sin bedste side. Folkeskoleelever fra de lokale og regionale skoler besøger begivenheden, hvor ikke kun konkurrencedeltagerne viser deres fag frem, men også flere aktører fra håndværksverdenen er tilstede for at fortælle om livet som faglært. 

Dansk Bilbrancheråd var til stede gennem Tun Din Fremtid-kampagnen med en af kampagnens racerbiler og to mekanikerlærlinge, for at vise det fede ved mekanikerfaget. Du kan læse mere om standen succes her.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.